...eli maailmankuulun laatukirjailijan Sophie Kinsellan hienon himoshoppaaja-kirjasarjan ensimmäinen elokuvaversio saapui Suomen teattereihin viime perjantaina eli 6.3. ja Espanjaan se saapuu vasta 20.3.!!!

Oikeesti, yleensähän Espanjaan tulee kaikki leffat ensin! Ja sitten vasta Suomeen! Epäreilua.

Ajateltiin meinaan meidän toimittajan Annan kanssa (kerron ihmisistä blogissani nimillä ihan niinkuin Tuksukin, koska haluan olla yhtä glamouri kuin hän) mennä joku iltapäivä ensin shoppailemaan kesävaatteita ja sitten leffaan, mutta koska tuo upea leffauutuus tulee vasta viikkojen päästä, täytyy vissiin katsoa se chihuahua-leffa.

Vaikka on sekin varmaan aika hyvä.

Olin muuten lauantainakin shoppailemassa ja halusin kuluttaa koko palkan kertahujauksessa uusiin kesärimpsuihin, mutta en sitten löytänytkään mitään kivaa. Aina sama laulu: kun jotain etsii, niin sitten ei millään löydä. Ja silloin kun ei olisi rahaa eikä aikaa, löytää kaikkea kivaa.

Mutta Annilotalle, joka täyttää kohta jo seitsemän, löysin synttärilahjaksi kaikkea kivaa kännykkä- ja korvisroinaa (koska tytöltä löytyy jo korvikset ja oma puhelin). En viitsinyt edes etsiä mitään prinsessalahjaa, koska jouluna tyttö ilmoitti tykkäävänsä vain jostain noidista, hämähäkeistä ja brätseistä.

Mun oma pieni goottityttö :)