Kiva nähdä taas päivänvaloa! Viikonlopun elin niin yössä, että silmätkin ovat surkastuneet pieniksi mustiksi palloiksi kuten myyrillä.

Perjantaiyön juhlin Torremolinosin ferioilla, jonne kävelin kotoa (matalissa) koroissa 25 minuuttia, sitten tanssin casetoissa seuraavat kuusi tuntia, ja yritinpä samoilla rakkulaisilla, turvonneilla ja väsyneillä jaloilla kävellä vielä kotiinkin. Puolivälissä matkaa luovutin ja heilautin itselleni taksin. Kotona laastaroin varpaat ja kävin nukkumaan naapureiden jo heräillessä uuteen aamuun.

Lauantaina piti herätä sen verran "ajoissa" iltapäivällä, että ehdin käydä kaupassa ostamassa jauhelihaa ja kokata kilon "Alman kuuluisia suomalaisia lihapullia" ennen kaverin tupaantuliaisiin menoa. Ja suihkussakin ehdin käydä! Tupaantuliaiset olivat Mijas Costalla, josta ilta jatkui Fuengirolan keskustaan, josta bileet jatkuivat vielä Puerto Marinassa siihen asti kun sataman yökerhot sulkivat ovensa.

Ja taas kotiin nukkumaan ja varpaiden laastarit vaihtoon.

Sunnuntaina heräsinkin jo kahdelta, sillä minun oli määrä olla erään kaverin kotona kahdeltatoista (parin tunnin heitto ei oikeasti haittaa...). Kävin pikasuihkussa, vedin farkut jalkaan ja kipitin autoon. Ajoin Churrianan kylään (jota en tunne lainkaan) ja löysin kaverin kodin noin tunnin etsimisen jälkeen. Sain apua seitsemänkymppiseltä papalta jonka bongasin tämän roskien vientireissulta. Kun ei pappakaan tiennyt missä etsimäni katu sijaitsi, hyppäsi hän ystävällisesti autoon ja niin lähdimme kyselemään tietä pysähtymällä baarista baariin. Kun oikea osoite vihdoin löytyi, vein papan takaisin kotiinsa. Pappa olisi vielä tarjonnut kahvit ja esitellyt minut vaimolleen, mutta kieltäydyin kohteliaasti ja ajoin takaisin kaverini kadulle.

Kun ajoin kotiin monta tuntia myöhemmin täysinäisen vatsan, monen kahvikupin, yhden elokuvan ja muutaman teekupposen jälkeen, oli taas pimeää ja energiataso nolla. En kyennyt muuhun kuin riisumaan vaatteet lattialle, vetämään Halinalle-pyjaman päälle ja rojahtamaan sänkyyn.

Tänään en sitten muuta teekään kuin nukun (paitsi että käyn tietty salilla). Kerään alkuviikon hieman voimia, sillä keskiviikkona alkavat Fuengirolan feriat!