Nälkä murisee vatsassa kun laitetaan lehteä painoon...mour-mour! Viikonloppuna söin onneksi koko viime ja tulevankin viikon edestä – kauhean läjän tapaksia perjantaina ja lauantaina ja sunnuntaina suklaakakkua ja pirtelöä El Harem -teteriassa.

Perjantaina oli taas siis perinteinen tapas&viini-ilta, jonka päätteeksi kuljettiin vanha kunnon reitti Urbano-Velvet-Orichas-White ...ja siitä Annan sohvalle ja iltapäivällä lounas-aamiais-yhdistelmän jälkeen kotiin. Lauantaina oli vuorossa Torremolinosin feriat, mutta osallistumisprosentti kaveriporukassa oli kovin alhainen uhkaavien sadepilvien ja ties minkä muun tekosyyn johdosta. Itse menin kyllä ferioille, mutta kotiinpaluu tapahtui jo kahden jälkeen yöllä eli silloin, kun feriat toden teolla vasta lähtevät käyntiin (ei-perheellisen näkökulmasta).

Sunnuntaina lounastin adoptio-perheen luona paellaa ja jälkiruuaksi poikkesin Annikan kanssa Málagaan muita tyttöjä tapaamaan sinne teteriaan.

Eli poissa silmistä, poissa mielestä -periaatetta toteutan edelleen parhaani mukaan. Tosin Pedrolta tullut kirje sai tänään taas ikävän tippoja linssiin.