Peppiina saapui onnellisesti lauantaina perille, ja matkalaukkukin tuli sitten heti sunnuntaina :) Siellä ollut sinihomejuusto oli hieman lämpimänpuoleinen, mutta syötävää silti. Puolet on jo mahassa. Tuliaisiksi oli myös kauheesti ihania turkkareita, jotain uusiakin, ja sinistá suklaata ja suklaarusinoita ja offia ja vaikka mitä. Nam! Paitsi Off.

Lauantaina saapui muutakin kivaa, nimittäin kuuma helle! Tuolla oli tänäänkin lounastunnilla niin kuuma, ettá piti mennä oikein varjoon istumaan. Ja samaa on luvattu koko viikoksi!!

Tuonne lähisatamaan on muuten avattu uusi yökerho. Oltiin eilen siellä. Omistaja oli kovin sosiaalisella päällä ja yritti houkutella sinne töihin. Mulle riittää, että saan ilmaisia drinkkejä :) Oltiin eilen myös salsaamassa. Sillai varovaisesti pikkuisen. Paikalliset parkettien partaveitset olivat niin uskomattoman notkeita, että melkein nolotti repiä itse siinä samalla lattialla. Yritin kysellä hieman tanssituntien perään. Että missä niitä niinku olis. Nojoo.

Ja sitten. Ihana Annilotta on tehnyt tädilleen kolmiosaisen videosadun nettiin. Melkein taas itkuksi meni kun katoin sitä. Se alkaa sanoilla "täti kuule". Pieni ote sadusta tämän blogijorinan loppuun: "...ja sitten hän laittoi tähtiä taivaalle - mikä yllätys!" Aamen.

Nohitto. Katsokaa ite!

Pusut ihanille ja huomiseen!