Yksi Pedron parhaista kavereista on kampaaja, ja kävimme eilen moikkaamassa sitä töissä. Oli jo niin ilta, ettei kampaamossa ollut enää asiakkaita, joten kaveri kysyi haluanko että hän muotoilee hiukseni.

No mikä ettei...

Hän istutti minut pesupaikalle, pesi tukan, istutti peilin eteen, ja rupesi töihin. Pojat juttelivat siinä keskenään samalla kun itse istuin kammattavana. Ok. Ihan perusiltaa tässä vietetään... Kun hiukseni olivat valmiit, oli pojilla juttu vielä kesken. Vaatteista. Ja hiuksista. Ennen liikkeen sulkemista he sovittelivat vaatteita, jotka aikovat laittaa viikonloppuna festareille (munkin pitäis kuulemma jo miettiä mitä aion laittaa kun oon niiden kaa sinne menossa...).

Ei meillä Suomessa vaan oo tällasta... Ollaan kyllä tyttöjen kanssa istuttu iltaa hiustenlaiton ja vaatteiden hypistelyn parissa, mutta sama heteromiesten kanssa oli mulle ihan uutta. No, oppia ikä kaikki :)

Eilen ostin lipun siis niille ensi lauantain festareille, konemusiikkifestareille, koska rakkaus teettää outoja asioita. Festarit on kuulemma hyperisot ja upeat ja mahtavat, ja siel on joku Prodigy ja Basement Jaxx. Mitä nekin lienee...

Ostimme samalla molemmille liput Alejandro Sanzin (jihuu!!!!) torstain Málagan keikalle. Pedrolla sama vika - rakkaus teettää outoja asioita. Olen haaveillut pääseväni kyseiseen konserttiin siitä asti kun keikasta kuulin. Vaikka Alejandro Sanz ei aiheutakaan ihan samaa hysteriaa kun vaikka David Bisbal tai Index tai Antti Tuisku, on se ehdottomasti yksi supersuosikeistani!!!

Mullon liput Alejandro Sanzin keikalle, mullon liput Alejandro Sanzin keikalle, mullon liput Alejandro Sanzin keikalle, mullon liput Alejandro Sanzin keikalle...