Almalla on tänään synttärit! Taas on kokonaiset 21 vuotta täynnä (shhhhhh...)! Äiti sanoi kyllä puhelimessa, että on tylsää juhlia aina samoja vuosia, mutta minkäs teet, kun ei liisääkään tule!

Tänään oli Pedrokin ladannut puhelimeensa saldoa ja soitti ihan Oikean Puhelun onnitellakseen rakasta tyttöystäväänsä (minua...).

Töissä mentiin ihan ylilyöntien puolelle kun sain yks, kas, kolme... yhdeksäntoista ruusua, suklaata, lambruscoa, prinsessakortin ja Maijulta halauksen ja Heidiltä lakua. Eli kiitos tytöt (ei ole poikia)!!! Ihan mahtava yllätys!

1260456026_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ajattelin alun perin pysyä tänään kotona ja juoda yksin punkkua sohvan perukoilla, mutta kun Anna nyt ihan pakottamalla pakottaa (...) lähtemään ulos, niin menen tanssitunnin jälkeen Málagaan ja siellä tyttöjen/poikien(?) kanssa ulos! Eli Urbano - chupitoooooos!!!! Orichas - reggaetooon!!!! Jee!!!

Mutta lauantaina on sitten ne Oikeat Synttärijuhlat. Ensin mennään grillaamaan Torremolinosin Los Pinaresiin ja sitten pienen siestan jälkeen Fuengirolan Palacio de la Paziin kuuntelemaan elbichoa kahdentoista ihmisen porukalla, ja konsertin jälkeen tietysti ULOS!!!!

Eli Hyvää Synttäriä Minulle!