Isosisko saa kolmannen vauvan ja minusta tulee triplatäti! Että onnea vaan koko maailmalle! Nyt saan heittää sen kesällä aloitetun laihdutuskuurin romukoppaan, sillä isosiskon kanssa tehty veto painon pudotuksesta luonnollisesti raukeaa.

Kuulin vauvauutisen jo jokin aika sitten, mutta virallista ja oikeaa tieto on ollut vasta vain vähän aikaa. Nyt vauvasta on jo viralliset kuvat (ultrasta) ja kaikki on muutenkin hyvin.

Toivon salaa uutta tyttöä, koska tässä joulu- ja muita lahjoja miettiessä keksin kaikkea kivaa vain tytöille. Esimerkiksi Annilotalle löytyy prinsessavehkeitä, mekkoja ja hiusjuttuja joka paikasta, mutta Eikka aiheuttaa pientä päänvaivaa. Ja oikeesti, miten poikien kanssa leikitään barbia? Ehkä Eikka on modernimpaa sukupolvea ja leikkii muillakin kuin autoilla ja spidermaneilla.

Samoin kahden nuoren serkkupojan lahjominen on osoittautunut vaikeaksi, ja sopivaa lahjaa miettiessä lipsahti juuri toisen heistä synttäritkin ohi... (Poden siitä todella huonoa omaatuntoa. Olen kummitäti vielä kaiken kukkuraksi.)

Mutta sitä piti vielä sanomani, että nyt, sisko, kun teillä on niitä lapsia jo tarhallinen, niin voisiko sen Annilotan lähettää vähäksi aikaa tänne? Meillä hammaskeiju tuo myös purkkaa...