Olipa rentouttava viikonloppu!!

Viikonloppuna alkoi Fuengirolan feriat, ja ferioiden takia myös maanantai oli vapaa. Huraa!

Juhlin ferioita lauantai-iltana, tai siis luonnollisesti yönä, Pedron kanssa. Menimme Fuengirolan feria-alueelle viimeisellä bussilla, ja bussin ikkunasta näimme ferioiden alkuun ammutut raketit.

Fuengirolan feria-alueella, kuten ferioilla yleensä, oli juhlia varten kasattuja huvipuistolaitteita, arvontakojuja, ruokakioskeja, herkkukojuja ja tietysti paljon hilpeitä ihmisiä. Vähän keskemmällä feria-aluetta on pieniä taloja, casetoja, joissa erilaiset järjestöt ja yhteisöt järjestivät omanlaisia juhliaan – kaikki äänekkäitä tietysti. Casetojen väleissä oli lisää kojuja ja baareja, kovalla soivaa flamencoa ja espanjalaisia iskelmiä. Ahtailla kujilla tungeksi hilpeässä nousussa tanssivia espanjalaisia, joiden seassa tanssimme myös minä ja Pedro. Vaikka emme flamencoa taidakaan, ei se haitannut yritystä. Huidoimme käsiä ilmaan kulmat kurtussa fiilistellen ja jalkoja maahan kopistellen niin, että ainakin itse aloin jo uskomaan omiin flamenco-taitoihini. Illan mittaan otetut valokuvat kuitenkin paljastavat karun totuuden – pelkkä into ei korvaa taitoa.

Hauskaa oli silti!

Kömmimme aamulla kuuden aikaan asunnolle, jossa lauantai-aamuna kylään tulleet vanhempani alkoivat jo heräillä ja keittää aamukahvejaan. Minä ja Pedro nukuimme iltapäivään, jonka jälkeen nukkuminen jatkui nyt jo turisteista tyhjällä lähirannalla.

Illalla oli koko perheen virallinen yhteisillallinen. Pedro mukaan luettuna.