No nyt meni usko hammaskeijuun. Ja samalla ehkä pääsiäispupuun, nukkumattiin ja jöröjukkaan. Joulupukilla on vielä mahdollisuuksia.

Ei tullut kolikon kolikkoa tuosta hampaasta, vaikka pidin koko yön sitä tyynyn alla. Hmph! Tai ehkä en vain asu hammaskeijujen esiintymisalueella. Tai sitten keijukan tulo on jotenkin yhteyksissä isän ja äidin kanssa asumiseen. Ei voi tietää...

Sitten uutisia Team Pedrolle. Pedro tuli eilen pois Marokon matkaltaan, eikä vieläkään ole mulle soittanut. Sen sijaa se uusi argentiinalainen (lauantailta) kylläkin soitti, samoin jo unohduksiin jätetty pikkupoliisi (jonka toivoin jo hukanneen numeroni). Että mitäs siihen sanotte? Kyllä mäkin mieluiten Pedrolle vastaisin, mutta kun ei se soita. Urpo. (Suloinen ja ihana urpo kuitenkin!)

Jauhan tähän samaan vielä espanjalaisista vaalimainoksista. Jos meinaan Suomen vaalimainoksia haukutaan alkeellisiksi, niin mitäs sanotte sloganeista "äänesi vaikuttaa", "sydämellä kaupungin puolesta", "yhdessä voimme vaikuttaa" tai "haluamme kaupungille samaa kuin sinäkin". Siis mitä? Noiden perusteellako täällä äänestetään? Täällä on meinaan kunnalisvaalit nyt viikonloppuna, 27.5. Minäkin saisin äänestää Torremolinosissa, jos vain olisin rekisteröinyt itseni äänestäjäksi.

Aurinkoista keskiviikkoa! Ja pusuja!