Terveisiä sorvin äärestä. Istun täällä suklaamunat suussa, koska töissä meitä lahjottiin suomalaiseen tyyliin pääsiäissuklaalla. Nam! Pian lähden pääsiäislomaa viettämään, joten seuraavaksi avaudun vasta maanantaina – Marokon-reissun jälkeen! Kyllä. Meillä on nyt lomaa neljä päivää, joten Pedron kanssa päätettiin tehdä matka naapurimantereelle.

Ja se luonnollisesti tarkoittaa sitä, että (sori vaan kun veisaan samaa virttä päivästä toiseen) tänään minulla on viimeinen mahdollisuus nähdä herra Banderas tuolla kaupungilla. Eilenkin olin koko illan kamera kaulassa uuden amerikkalaistytön kanssa seuraamassa kulkueita – eikä jälkeäkään koko tyypistä. No joo. Kunhan elättelen harhakuvia päässäni. Mutta pääsinpä harjoittamaan omia pääsiäistraditioitani siinä kyyläilyn ohella: laitoin napaan pyhää vettä eli viiniä.

Ja sitten vielä SUPERISOT onnittelut tänään 6-vuotta täyttäneelle ANNILOTALLE!!!!!! Oli ilo puhua rakkaan tytön kanssa puhelimessa, kiitos vaan pusuista ja haleista! Ja sori, että lähettämäni kultaiset kengät oli hieman isot, mutta en löytänyt tähän hätään oikean kokoisia. Mutta onneksi Anni osasi kertoa, että kun kärkiin laittaa hieman täytettä eikä välitä kantaan jäävästä tyhjästä tilasta, näyttävät kengät melkein sopivilta. Uusia ei kuulemma saa missään tapauksessa lähettää, koska nämä jo lähetetyt kengät ovat juuri hyvät.

Hyvää pääsiäistä!!!!! (Maanantaina lisää juttuja, elleivät sieppaa minua Marokossa.)