Taas yksi neljän seinän sisällä vietetty hellepäivä... Toimistossa on i-h-a-n-a-a... Jose Luis, kollega, on taas vaihteeksi jaellut ihmissuhdeneuvoja koko päivän (kuten niin usein aikaisemminkin). Yritän olla kuuntelematta. Kuulemma tyttöjen täytyisi suunnilleen langeta sen tyypin jalkojen juureen josta niinku tykkää, jos vähänkään tajuaa mistään mitään ja haluaa suhteelle tulevaisuutta. Ilmeisesti jotain espanjalaisia perusfaktoja... Jahas ja hohhoijaa.

Lounastunnilla sain vihdoinkin, vihdoinkin, vaihdettua hirviömäisen prepaid-liittymäni sopimusliittymäksi (sama numero edelleen). Nyt saan soitella klo 18 ja 8 välillä niin paljon kun huvittaa liittymän kuukausimaksun hinnalla. Kaupan päälle liittymän ostaja saa täältä aina puhelimen (mulla on nyt uus joku samsung taas), ja laittoivatpa vielä oikein lilan kännykkäpussin extrana mukaan. Ihquu.

Ja nyt on selvillä kesälomat! Vaikka ei vielä mikään varsinainen hinku sinne Suomeen olekaan, tulen moikkaamaan kaikkia ihania joskus 22.6 ja 22.7 välisenä aikana. Eikös silloin justiinsa ole juhannuskin? Saapi grillimakkaraa, salmiakkia ja karjalanpiirakoita :)

Heippa taas! Lähden Málagaan Peppiinan kanssa shoppailemaan. :) Pusut ja halit!