...mitään lakkoo rupee. Luulitteko muka :)

Tänään on viimoinen päivá töissä ennen ihanaa lomaa!! (Suomiland here I come!!!) Tänään on siis juhannusaatto, ja koko pohjola pyörii metiköissä humalassa. Täällä juhlitaan San Juania vasta huomenna, juhannuspäivänä. Rannat täyttyy juhlijoista ja musiikista ja kyllä täälläkin poltetaan kokkoja. Perinteisesti viimeistään San Juanina ihmiset käyvät kastamassa itsensä meressä, ja kesä voi virallisesti alkaa.

Tänään täällä on siis ihan normipäivä. Mitä nyt joku Harrikka-festari tossa noin kilometrin päässä toimistosta, ja Málagassa on tapas-festivaalit (kävin siellä keskiviikkona, Harrikat taas eivät kiinnosta niinku ollenkaan...). Menenpä siis normaaliin tapaan töiden jälkeen rannalle ja myöhemmin yöllä ulos (pitäen suomen juhannusmenot mielessä). Tää taitaakin olla viimeinen kerta kun päivitän blogia Espanjasta. Laitan tänne juhannuskuvia ensi viikon alussa Suomen maaseudulta :)

Huh hellettä ja pian nähdään!!!!

p.s. Yhet tyypit töissä yrittävät valjastaa toimitusta juhannustunnelmaan tuomalla jokaiselle olutpäckit ja paketin makkaraa. Olkoonkin että olut on san miguelia.